דילוג לתוכן

סלמון אפוי עם עשבי תיבול ולימון

גולדברג. מתכונים. טיפים. אפיה

מצרכים:

4 נתחי פילה סלמון טרי (בערך 150-200 גרם כל אחד)

2 כפות שמן זית כתית מעולה

2 שיני שום כתושות

מיץ מלימון טרי אחד

גרידת לימון מחצי לימון

חופן פטרוזיליה קצוצה דק

חופן כוסברה או שמיר (לפי הטעם) קצוצים דק

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

פרוסות לימון דקות לקישוט

אופן ההכנה:

חמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. רפד תבנית בנייר אפייה.

הנח את נתחי הסלמון על התבנית, כשהעור כלפי מטה (אם יש עור).

בקערית, ערבב את שמן הזית, מיץ הלימון, גרידת הלימון, השום הכתוש, הפטרוזיליה, הכוסברה/שמיר, מלח ופלפל.

מרח את התערובת בנדיבות על כל נתחי הסלמון.

הנח על כל נתח פרוסת לימון דקה.

הכנס לתנור ואפה במשך 12-15 דקות, עד שהסלמון מתבשל אך נשאר עסיסי (אם אתה אוהב את הסלמון שלך עשוי יותר, תוסיף עוד כמה דקות).

הוצא מהתנור, תן לזה לנוח דקה או שתיים — וזה מוכן להגשה!

מתכונים נוספים

סינון

קטגוריות
קטגוריות
טווח מחירים - slider
354,890
צבע מוצר
גודל
מותגים