גולדברג. מתכונים. טיפים. אפיה
4 נתחי פילה סלמון טרי (בערך 150-200 גרם כל אחד)
2 כפות שמן זית כתית מעולה
2 שיני שום כתושות
מיץ מלימון טרי אחד
גרידת לימון מחצי לימון
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
חופן כוסברה או שמיר (לפי הטעם) קצוצים דק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
פרוסות לימון דקות לקישוט
חמם את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. רפד תבנית בנייר אפייה.
הנח את נתחי הסלמון על התבנית, כשהעור כלפי מטה (אם יש עור).
בקערית, ערבב את שמן הזית, מיץ הלימון, גרידת הלימון, השום הכתוש, הפטרוזיליה, הכוסברה/שמיר, מלח ופלפל.
מרח את התערובת בנדיבות על כל נתחי הסלמון.
הנח על כל נתח פרוסת לימון דקה.
הכנס לתנור ואפה במשך 12-15 דקות, עד שהסלמון מתבשל אך נשאר עסיסי (אם אתה אוהב את הסלמון שלך עשוי יותר, תוסיף עוד כמה דקות).
הוצא מהתנור, תן לזה לנוח דקה או שתיים — וזה מוכן להגשה!
הצטרפו לרשימת התפוצה שלנו וקבלו
עדכונים והפתעות ישירות אליכם!
Bmap - מפת העסקים של ישראל
נחזור אליכם בהקדם
יש לכם שאלות בקשר ל-BMAP?
תשלחו לנו הודעה
🟢 זמין | מדיניות פרטיות
צרו קשר