שף מאיר בראל - מאסטרו שף
שף מאיר בראל למד את רזי הקולינריה המשובחת ביותר ב”קורדון בלו" צרפת, מרצה ומנחה קורסים וסדנאות בישול ואפייה. במקביל הינו שף פרטי מבוקש בעשירון העליון ובאירועי יוקרה.
בעל התמחויות רבות מרחבי העולם בתחומי קולינריה שונים פיוז’ן, בישול מולקולרי, פיצהיולו, ג'לטייר, בולונג'ייר ועוד. מכהן כרב המושב ביצרון,
ומוסמך לרבנות מטעם הרבנות הראשית לישראל.
צריכים עזרה?
השאירו פרטים ונחזור אליכם:
Bmap - מפת העסקים של ישראל
נחזור אליכם בהקדם
יש לכם שאלות בקשר ל-BMAP?
תשלחו לנו הודעה
🟢 זמין | מדיניות פרטיות
צרו קשר