סלט ירוק עם גרגרי רימון ועשבי תיבול

מצרכים:

1 ראש חסה (או תערובת עלים ירוקים – למשל חסה, ארוגולה ובייבי תרד), קרועה לחתיכות
1 כוס גרגרי רימון (ניתן להוציא מפירות או להשתמש בגרגרי רימון מוכנים)
1/2 כוס אגוזי מלך קלויים, קצוצים גס (אופציונלי)
1/4 כוס בצל סגול פרוס דק (אופציונלי)
חופן עלי נענע טריים קצוצים
לרוטב:
3 כפות שמן זית כתית מעולה (כשר לפסח)
מיץ מלימון טרי אחד
1 כפית דבש (או לפי הטעם)
מלח ים גרוס ופלפל שחור לטעם
אופן ההכנה:
הכנת הירקות:
שוטפים היטב את עלי החסה והעלים הירוקים, מייבשים בעדינות ומניחים בקערה גדולה.
הוספת התוספות:
מוסיפים את גרגרי הרימון, אגוזי המלך הקצוצים, הבצל הסגול הפרוס ועלי הנענע.
הרוטב:
בקערה נפרדת מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון והדבש. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
הרכבת הסלט:
יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל הרכיבים מצופים באופן שווה.
הגשה:
ניתן להגיש מיד, או להכניס למקרר לכ-15 דקות לפני ההגשה לקבלת סלט קר ומרענן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים נוספים