- כרוב לבן – 1 יחידה.
- (לאופן הוצאת עלי כרוב לגלילות כרוב ממולאות, ראה כאן)
- אורז – 1 כוס
- בשר טחון – 500 גרם
- גזר – 1 יחידה.
- בצל – 4-5 יח'.
- רוטב קטשופ או עגבניות – 3 כפות.
- שמן צמחי – לטיגון
- פלפל גרוס (אדום ושחור)
- סוּכָּר
- מֶלַח
צריכים עזרה?
השאירו פרטים ונחזור אליכם:
Bmap - מפת העסקים של ישראל
נחזור אליכם בהקדם
יש לכם שאלות בקשר ל-BMAP?
תשלחו לנו הודעה
🟢 זמין | מדיניות פרטיות
צרו קשר